Βρείτε κοντά σας
Παγκόσμιο δίκτυο ελληνικών επιχειρήσεων
Επαγγελματικός Οδηγός Νομών Ελλάδας
Επαγγελματικός Οδηγός Ειδικοτήτων Ελλάδας
Τουριστικός Οδηγός Νομών & Νησιών της Ελλάδας
Το Φαγοτόπι δημιουργήθηκε με περισσό μεράκι για να φιλοξενεί και όχι απλώς να εξυπηρετεί.Τα γλυκά είναι σπιτικά, το μπαρ φιλόξενο με χαμηλή και «ψαγμένη»μουσική, ο κήπος δροσερός και περιποιημένος, η κάβα ενδιαφέρουσακαι το σέρβις ευγενικό και ουσιώδες.Το εστιατόριο δημιουργήθηκε το 2000 από δύο αδέρφια που επέστρεψανστον τόπο γέννησης τους μετά τις σπουδές τους.Από αγάπη για το καλό φαγητό και την Αρχιτεκτονική Παράδοση του τόπου δημιούργησανμια ιδιαίτερη κουζίνα, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, βασισμένη αποκλειστικάσε προϊόντα τοπικών παραγωγών καθώς και της ευρύτερης περιοχής.Το Φαγοτόπι, σερβίρει παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής, αλλά και νέες γεύσεις.Όλες οι πρώτες ύλες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι 100 % ελληνικάκαι χρησιμοποιούνται ανάλογα με την εποχικότητά τους (π.χ. η πράσινη σαλάτα μεσταφύλια και πετιμέζι σερβίρεται μόνον Ιούλιο με Νοέμβριο, όταν δηλ. γίνεται ο τρύγοςτων σταφυλιών από τους αμπελώνες στις πλαγιές του γειτονικού Μεσενικόλα.Το ίδιο συμβαίνει και με μία από τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το Αγριογούρουνομε τα δαμάσκηνα και τα κάστανα, που σερβίρεται μετά τον Οκτώβριο,όταν δηλαδή οι θεσσαλικές καστανιές μας δίνουν τον υπέροχο καρπό τους).