Βρείτε κοντά σας
Παγκόσμιο δίκτυο ελληνικών επιχειρήσεων
Επαγγελματικός Οδηγός Νομών Ελλάδας
Επαγγελματικός Οδηγός Ειδικοτήτων Ελλάδας
Τουριστικός Οδηγός Νομών & Νησιών της Ελλάδας
Ο Κωνσταντίνος Ρουσσος λόγω της αγάπης του για την αμπελουργία συνέχισετην καλλιέργεια των αμπελώνων του παππού και του πατέρα του καισταδιακά τους επέκτεινε φυτεύοντας νέα κλήματα τοπικών ποικιλιών σε γραμμική σειρά. Η πρώτη μεγάλη φύτευση έγινε το 2007 με 40 στρέμματα και τα επόμενα τέσσερα χρόνια φυτεύτηκαν αλλά 30.Το οινοποιείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 παράγοντας χύμα κρασί.Η πρώτη εμφιάλωση σε γυάλινη φιάλη έγινε το 2018: λευκό απο ποικιλίεςΜονεμβασιά - Μαλαγουζιά - Ασύρτικο, ροζέ από ποικιλίες Μανδηλαριά -μαύρο αηδάνι και ερυθρό από ποικιλίες Μονεμβασιά - Μανδηλαριά. Το 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσουν δυο ακόμη φιάλεςαπό ΠΟΠ ποικιλίες της ΠΑΡΟΥ, Μονεμβασιά και Μανδηλαριά.