Βρείτε κοντά σας
Παγκόσμιο δίκτυο ελληνικών επιχειρήσεων
Επαγγελματικός Οδηγός Νομών Ελλάδας
Επαγγελματικός Οδηγός Ειδικοτήτων Ελλάδας
Τουριστικός Οδηγός Νομών & Νησιών της Ελλάδας
Αρχικά, η οικογενειακή επιχείρηση Γιάννου ξεκίνησε το 1997 με την δημιουργία μία σύγχρονηςμονάδας για την παραγωγή παστεριωμένου φρέσκου γάλακτος,γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς και του παραδοσιακου τοπικου τυριού.
Η σημερινή βιοτεχνία παρά τον ανταγωνισμό από τιςμεγάλες βιομηχανίες γάλακτος που υπερδιαφημίζονταικαι στηριζόμενη στην παράδοση του ντόπιου προϊόντος,έχει καταφέρει ν’ αυξάνει την παραγωγή χρόνο με τονχρόνο και να διατηρεί την αγνή φρεσκάδα καιπαραδοσιακή γεύση στα προϊόντα της,αλλά και παράλληλα το Κρασοτύρι ήαλλιώς το λεγόμενο «διαμάντι της Κω»,μία από τις αυθεντικές γεύσεις που μέχρι πριν λίγαχρόνια ήταν σχεδόν άγνωστο στους Έλληνες εκτός και αν ήταν Κώοι,να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο περιζήτητα τυριάκαι να απολαμβάνει την εκτίμηση τωνκυνηγών των δυσεύρετων απολαύσεων.