Το "Τσίπουρο Παπαμιχαήλ" είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.
Παράγεται με μεράκι και διατίθεται στην τοπική αγορά, ενώ επεκτείνεται και ευρύτερα,
χάρη στην γεύση και στο άρωμα του.
Στην καρδιά του κάμπου των Τρικάλων και συγκεκριμένα στη
Φανερωμένη λειτουργεί το Αποστακτήριο της Οικογένειας Παπαμιχαήλ.
Το νέο αποστακτήριο συνδυάζει την παραδοσιακή μέθοδο απόσταξης
και παραγωγής με την τελευταία λέξη της επιστήμης στην εμφιάλωση
και τη συσκευασία, ενώ όλες οι διαδικασίες γίνονται κάτω από αυστηρές
προϋποθέσεις με την τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Από τις διάφορες ποικιλίες σταφυλιού που καλλιεργούνται σε εκτάσεις
που περιτριγυρίζουν το αποστακτήριο, με την οικογενειακή συνταγή
και την εμπειρία δύο γενεών παράγεται το παραδοσιακό τσίπουρο
του παραγωγού Στέφανου Παπαμιχαήλ.
Τι καλύτερο υπάρχει για χαλάρωση, από ένα τραπέζι με τσίπουρο,
μεζέδες και μια καλή παρέα για κουβέντα...
Ίσως τίποτα, ειδικά , όταν αυτό παράγεται με μεράκι, τεχνική και εμπειρία.